Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

7η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ Παρασκευή


ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή, Αθήνα
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
25-26 Φεβρουαρίου 2011
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
www.7hdiimerida-eiep.gr


ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
Όλες οι ομιλίες θα παρουσιασθούν στα ελληνικά, εκτός από αυτές των ξένων ομιλητών οι οποίες θα παρουσιασθούν στα αγγλικά.
ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΟΜΙΛΙΩΝ
Οι ομιλητές παρακαλούνται όπως παραδίδουν το υλικό για την παρουσίαση της ομιλίας τους τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξή της. Η αίθουσα στην οποία θα διεξαχθεί η διημερίδα θα είναι εξοπλισμένη για παρουσίαση μέσω Η/Υ (power point). Η χρήση προσωπικών φορητών υπολογιστών (laptops) δεν επιτρέπεται, προς αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.
ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Η οργανωτική επιτροπή της διημερίδας και η Triaena Tours & Congress AE δεν αναλαμβάνουν καμία αστική ευθύνη για τραυματισμούς ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια της διημερίδας. Το κόστος εγγραφής δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση κανενός είδους ασφάλιση.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η παράδοση των πιστοποιητικών συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί στις 26/2/2011 από 19.00 έως 21.00 σε όλους τους συμμετέχοντες. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πιστοποιητικού είναι η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας αξιολόγησης του ΠΙΣ.
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (BADGE)
Οι ονομαστικές κάρτες θα παραδίδονται στους συμμετέχοντες από τη γραμματεία και η επίδειξή τους θα είναι απαραίτητη, τόσο στην αίθουσα συνεδριάσων, όσο και στον εκθεσιακό χώρο, ως επίσης και κατά τη διάρκεια των κοινωνικών εκδηλώσεων.
ΕΚΘΕΣΗ
Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, θα λειτουργεί εμπορική έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων διατροφής.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Τύπος εγγραφήςΈως 20/01/2011Μετά τις 21/01/2011
Ιατροί (μέλη ΕΙΕΠ)100€130€
Ιατροί (μη μέλη ΕΙΕΠ)120€150€
Διαιτολόγοι, νοσηλευτές,
άλλες ειδικότητες (μέλη ΕΙΕΠ)
80€100€
Διαιτολόγοι, νοσηλευτές,
άλλες ειδικότητες (μη μέλη ΕΙΕΠ)
90€110€
Ειδικευόμενοι,
μεταπτυχιακοί φοιτητές (μέλη ΕΙΕΠ)
50€70€
Ειδικευόμενοι, μεταπτυχιακοί
φοιτητές (μη μέλη ΕΙΕΠ)
60€80€
Φοιτητές0€0€
Η συμμετοχή για τους ιατρούς, διαιτολόγους, ειδικευόμενους ιατρούς,μεταπτυχιακούς φοιτητές, νοσηλευτές, άλλες ειδικότητες (μέλη και μη μέλη ΕΙΕΠ) περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος . Συμμετοχή στην εναρκτήρια τελετή και τη δεξίωση υποδοχής . Είσοδος στην έκθεση . Συνεδριακό υλικό . Καφέ στα διαλείμματα
Η συμμετοχή για τους φοιτητές περιλαμβάνει:
  • Παρακολούθηση επιστημονικού . Συμμετοχή στην εναρκτήρια τελετή και τη δεξίωση υποδοχής . Είσοδος στην έκθεση . Συνεδριακό υλικό . Καφέ στα διαλείμματα
ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας
Λ. Κηφισίας 46, 115 26 Αθήνα . τηλ.: 210 6985987-8
fax: 210 6985986 . email: info@eiep.gr . www.eiep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου